EEN ZOMERAVONDJE met KIKI SCHIPPERS en GAVIN REIJNDERS. 

 

KIKI SCHIPPERS en GAVIN REIJNDERS bundelen de krachten, maken speciaal voor Betty Asfalt een unieke zomervoorstelling. 

Ze brengen samen drie avonden een waterval aan nieuwe liedjes, vileine grapjes, treurige verhalen en volle glazen. Verzoeknummers zijn ook welkom! 

 

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour ging hij door en speelde hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands. 

In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. In het programma neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat 'ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island. 

Dit jaar toerde Gavin met zijn debut theatervoorstelling: GLITTERMOE. Gevuld met liedjes en verhalen. De theaterkrant noemde hem: " Een meester in edgy anekdotes." 

 

 

Kiki Schippers (1988) is een Nederlandse cabaretière, zangeres, actrice en (muzikale) columnist. Ze won de Annie M.G. Schmidtprijs en trekt langs de zalen met cabaret- en muziektheatervoorstellingen. 

In 2011 rondt Kiki Schippers haar studie aan de Koningstheateracademie voor cabaret in Den Bosch af.  

In 2015 debuteert Kiki Schippers in het theater met haar eerste avondvullende voorstelling Wie Kijkt?, die met prachtige kritieken werd ontvangen.  

In het seizoen 2023-2024 trok de cabaretière en zangeres door het land met de voorstelling Kiki Schippers met band. 

Nu laat ze solo het beste van zichzelf zien.