nog even het oude affiche, we gaan door t/m 18 januari 25! 

MARGREET DOLMAN brengt WARMTE en DOMINEE GREMDAAT wijst de WEG  

8 december t/m 18 januari 2025 

met Margreet Dolman, Dominee Gremdaat, Dokter Valentijn en een fijn publiek! 

kaartverkoop start op 1 juli ! 

<> <>MARGREET DOLMAN brengt WARMTE in de DONKERSTE DAGEN van het JAAR en DOMINEE GREMDAAT wijst de WEG naar een EVENWICHTIG 2025!! <> <> <> <> <> <> <> <>Een traditie die stamt uit de jaren negentig heeft nog steeds niet aan kracht ingeboet. Nog steeds brengt Margreet Dolman, bijgestaan door dokter Valentijn, in de december- en vroege januaridagen Warmte. Zij zingt, vertelt verhalen, laat het publiek aan bod komen en weet een hilarische sfeer te scheppen die nergens anders in het Nederlandse Theater te vinden is. Voor de pauze neemt Domine Gremdaat het afgelopen jaar door, behandelt de actualiteit en steekt mensen een hart on de riem. Met mededogen, met veel humot en af en toe een stukje ironi <>Ook nu het Betty Asfalt Complex in andere handen is overgegaan en een nieuwe naam heeft gekregen is de sfeer gebleven en blijft het de ultieme plek om Margreet Dolman en Dominee Gremdaat te ondergaan. <>Reserveren gaat nog steeds via www.bettasfaltcomplex.nl, daar is de naam geb 

Een traditie die stamt uit de jaren negentig heeft nog steeds niet aan kracht ingeboet. Ook deze winter brengt Margreet Dolman, bijgestaan door dokter Valentijn, in de december- en vroege januaridagen Warmte. Zij zingt, vertelt verhalen, laat het publiek aan bod komen en weet een hilarische sfeer te scheppen die nergens anders in het Nederlandse Theater te vinden is. Voor de pauze neemt Dominee Gremdaat het afgelopen jaar door, behandelt de actualiteit en steekt mensen een hart on de riem. Met mededogen, met veel humor en af en toe een stukje venijn. 

Ook nu het Betty Asfalt Complex in andere handen is overgegaan en een nieuwe naam heeft gekregen is de sfeer gebleven en blijft het de ultieme plek om Margreet Dolman en Dominee Gremdaat mee te maken.