GEMENGD DUBBEL - Ghislaine van der Nat en Regner Olivier 

 

ZONDER BLAADJE ... UIT HET HOOFD! 

Regner (1996) is een cabaretier die vaak in zijn eigen hoofd te vinden is. Studeerde filosofie om interessant over te komen en studeerde bedrijfseconomie om dat een beetje welvarend te kunnen doen. In ‘zonder blaadje’ gooit hij het over een andere boeg, hij doet het volledig uit het hoofd. En dat is af en toe best wel lekker. Uit het hoofd. 

 

 

CONTENT 

Ghislaine heeft veel te vertellen. Ze zou makkelijk 3 uur kunnen vullen. Doet ze niet. In ‘content’ speelt ze 45 minuten en trakteert het publiek op grappen, verrassende vertalingen, verhalen en overpeinzingen. Voeg daar een paar liedjes en een professionele muzikant aan toe en je hebt een gevulde voorstelling waarbij je tevreden de zaal zal verlaten. 

 

Ghislaine (van der Nat, Breda, 1971) is een geboren optimist, ontzettend vrijgezel, heeft een c.v. waar niemand chocola van kan maken en is enthousiast co-ouder van een zoon. Geschoold in Antwerpen en gevormd door de Koninklijke Marine. Naast stagecoördinator in het MBO, is zij, volgens eigen zeggen, stand-up comedian in opleiding. In januari 2018 stond ze voor het eerst op een podium als comedian. Tot haar verbazing stond ze een half jaar later in de finale van de Comedy Talent Award in Utrecht. Sindsdien beklimt ze elke week minstens 1 keer wel ergens een podium of een kratje. 

Zo presenteerde ze de Open Bac, stond op Lowlands en is regelmatig te zien op de Dubieuze Avond.