DE OPEN BAC - 27 februari - presentatie Lotte Velvet 

 

Kleinkunstenaar Lotte Velvet won in 2020 de jury- en publieksprijs van het AKF. Ze treedt op als sneldichter en schrijft actuele liedjes voor het programma Andermans Veren. Haar debuutvoorstelling 'Ondergrond' ging in 2022 in premère en momenteel repeteert ze voor haar nieuwe voorstelling 'Carrousel'. 

 

line up: 

 

Heeren 2 (cabaret) 

Heeren 2 ontstond enkele jaren geleden als Hubrecht en Geleijnse tussen de schuifdeuren van een Haarlemse Herensociëteit. Xander Hubrecht is vaste gitarist van VanVelzen, Bastiaan Geleijnse is alweer 30 jaar een van de mannen achter Fokke & Sukke. Ze trakteren op nieuwe liedjes. 

 

Jeninke (muziektheater) 

Jeninke is zangeres van de elektronische Nederlandstalige band De Toestand. 21, 22 en 23 maart maakt ze met 'De Toestand van de Liefde' een mini-tournee langs het Mascini Theater, Theater De Liefde en Theater De Mess. 

 

Francois Beckers (cabaret) 

Cabaretier Francois Beckers is inmiddels grijs maar nog steeds verbaasd over de wereld om hem heen. Hij werkt met veel plezier in het onderwijs en staat met nog meer plezier op het podium. 

 

Davine Pierik (stand-upcomedy) 

Davine is een stand-up comedian en staat volop in het studentenleven. Ze maakt met veel energie en absurditeit comedy over alles wat ze meemaakt in haar leven. 

 

Fabian Franciscus (cabaret)  

Cabaretier Fabian Franciscus is inmiddels bezig aan de try-outs van zijn vierde programma 'Loskomen'. Zijn show 'Vlafeest' is te zien op Netflix. Binnenkort staat zijn show 'Lekker Gezellig!' op Videoland. 

 

Maria Kraaijkamp bezingt de actualiteiten in het slotlied 'Je hoort het in de BAC'.