Stormbrein - Wouter Monden 

 

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”. Aldus Wouter. In ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Het wordt een gave, niet te missen show. 

 

Voor de cabaretliefhebber is het introduceren van Wouter Monden volkomen overbodig. Wouter is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast. Wouter interviewde inmiddels meer dan 144 cabaretiers. Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels, Guido Weijers; noem maar op. Met meer dan 65.000 luisteraars per maand een onbetwist ‘Podcast fenomeen’. Kijk hier  

 

In zijn podcast (vernoemd naar het roemruchte jongerencentrum Elektra, die bekend stond als de cabaret en comedy hel op aarde) worden de vreselijkste optredens publiekelijk gemaakt. Leerzaam en onwijs leuk. 

 

Wouter is al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt regelmatig voor Guido Weijers. 

 

Inmiddels is Wouter toe aan zijn derde avondvullende voorstelling die voor het eerst door Fine Label geboekt wordt. Ook gaat Wouter voor het eerst met een regisseur aan de slag, als geen ander bewust van wat er allemaal mis kan gaan bij het maken van een cabaretprogramma. Wouter heeft echt wat opgestoken van zijn collega cabaretiers. Nu gaat hij zelf het gaafste cabaretprogramma maken.