EXTRA VOORSTELLINGEN 2 t/m 15 januari!  

Margreet Dolman brengt warmte in de donkerste dagen van het jaar en Dominee Gremdaat wijst de weg naar een evenwichtig 2023! 

 

Voor het eerst na 2 jaar weer live in het vernieuwde Betty Asfalt Complex. Omdat we in 2021 en 2022, vanwege lock down, niet live de voorstelling konden geven waren de gestreamde voorstellingen een uitkomst, ook voor de Nederlanders in het buitenland en de Nederlanders die thuisgebonden waren. Maar nu gaan we er vanuit dat er geen lock down meer komt en we vol overgave weer live kunnen optreden. Voor het 29e jaar onze klassieke decembervoorstelling waarin dominee Gremdaat terugblikt maar vooral vooruitkijkt en Margreet Dolman, met aan haar zijde dokter Valentijn, praat, zingt, danst, lacht en haar gruwelijke kerstverhaal vertelt. Geheel vrijwilig is er zoals altijd ook nog ruimte voor uw eigen verhaal. En natuurlijk tenslotte ook weer een fijne na-zit in onze ouderwets gezellige foyer.  

 

Een traditie die in 1994 begonnen is, in de loop der jaren steeds meer publiek is gaan trekken en nu niet meer weg te denken is in de voor velen zo sombere decembermaand. Bij ons geen schijnheilige kerstoverdenkingen, geforceerde kersttakken of slijmerige kerstmuziek maar frisse meningen, belevenissen -ook van het publiek- en elke avond toch weer anders.  

 

Wacht niet te lang want al hebben we nu een 2e zaal, de ruimte blijft beperkt en de vraag is groot, vooral rondom de kerstdagen en oudjaar. Tickets in het begin van de maand december zijn wat voordeliger dan in de 2e helft van de speelperiode.