Margreet Dolman brengt Lente  

& Dominee Gremdaat geeft Zin  

 

Vrolijke lente voorstelling waarin we de herwonnen vrijheid vieren. Dominee Gremdaat houdt een vlammend betoog waardoor je vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien en Margreet Dolman zal, met aan haar zijde dokter Valentijn, weer vrolijk uit haar dak gaan met chansons, verhalen en openhartige gesprekken. 

 

De traditionele wintervoorstelling kon afgelopen december - vanwege de lock down - niet doorgaan met publiek (er kwamen wel gestreamde voorstellingen) maar met de lentevoorstellingen pakken Dolman en Gremdaat de draad weer op en kan het live publiek met volle teugen genieten. De voorstellingen vinden plaats in tv studio De Hallen wat voor deze gelegenheid omgebouwd wordt tot theater De Hallen. Het belooft een unieke serie te worden, mis het niet! 

 

Wat fijn dat we nu weer samen de lente kunnen vieren! 

 

 

 

De Hallen is een ideale plek om te eten in een van de vele restaurantjes of wat te drinken in de barretjes. Er is een parkeergarage onder het complex en tramlijn 7 en 17 stoppen haast voor de deur op halte Ten Katestraat. 

 

De Hallen Studio's 

Hannie Dankbaarpassage 18 

1053 RT Amsterdam 

 

De verbouwing en restauratie van Het Betty Asfalt Complex vordert gestaag en we verwachten een spectaculaire heropening in september a.s.