Vanwege de verbouwing van het Betty Asfalt Complex komt deze editie van de Wintervoorstelling vanuit een speciaal ingericht theater in de Hallen Studio's 

 

De Hallen Studio's 

Hannie Dankbaarpassage 18 

1053 RT Amsterdam 

 

Margreet Dolman brengt Warmte in de donkerste dagen van het jaar en dominee Gremdaat wijst de weg naar een evenwichtig 2022 

 

Door de verbouwing zouden we onze traditionele wintervoorstelling niet kunnen spelen. Gelukkig bood de Kleine Komedie haar theater aan op 17 en 18 december. Toen we dat bekend maakten waren de voorstellingen in no time vrijwel uitverkocht. 

 

Veel teleurgestelde mensen dus en daarom zijn we ontzettend blij dat de Hallen Studio’s -waar o.a. Podium Witteman vandaan komt- aangeboden heeft om ruimte te bieden voor onze voorstelling Margreet Dolman brengt Warmte en dominee Gremdaat wijst de weg. 

 

We zijn ontzettend blij voor onszelf maar vooral voor het trouwe publiek dat in deze tijd hunkert naar optimisme en serieuze vrolijkheid. We proberen de unieke Asfalt-sfeer nu op deze bijzondere locatie te brengen. 

 

Ook een ideale plek om bij een van de vele buren in het Hallencomplex iets te eten. Er is een parkeergarage onder het complex en tramlijn 7 en 17 stoppen haast voor de deur op halte Ten Katestraat. 

 

De Hallen Studio's 

Hannie Dankbaarpassage 18 

1053 RT Amsterdam