Foto:Annelies Verhels

JE MOET ERGENS BEGINNEN - Hannah Aukes  

StreamVoorstelling - Betty Asfalt Thuis 

 

Filosofisch cabaret 

 

De geur van gebakken ui kruipt door de kieren van haar huis, de buren zijn aan het koken. Bertold Brecht schrijft: “De ui heeft geen middelpunt. De ui heeft een doel. Het doel van de ui is een nieuwe ui.” Maar als alles altijd doorgaat, wanneer begint het dan precies? In ‘Je Moet Ergens Beginnen’ zet Hannah Aukes een punt. En dat is best uniek in een leven dat continue in beweging is. 

 

Hannah vertolkt al ruim tien jaar ervaringen van anderen, voor en achter het papier. Zo schreef ze de memoires van Ruud Lubbers en gaf ze als journalist en redacteur talloze andere verhalen vorm. Ze schrijft, stelt eindeloos vragen, tekent en maakt muziek. Ze doet alles wat ze leuk vindt. Maar waar komt het allemaal samen? In het theater misschien? Deze middag staat ze voor het eerst met haar eigen verhaal op de planken. Je moet ergens beginnen. 

 

Op het E-ticket - geldig voor een persoon - dat naar u verzonden wordt per mail vindt u een link waarop u de stream kunt bekijken. Die wordt in de ochtend van de voorstelling opengezet. Hij blijft 36 uur na aanvang op YouTube staan.U kunt dus ook later kijken. 

 

N.B. Als u geen nederlandse bankrekening hebt kunt u via een internationale (SEPA) overschrijving het van toepassing zijnde bedrag overmaken naar NL43 INGB 0657 5455 62 tnv Betty Asfalt Produkties, Amsterdam o.v.v. uw naam en datum voorstelling.  

 

Stuur ook daarna een mail naar kantoor@bettyasfalt.nl en dan krijgt u op dat mailadres tijdig de link voor de streaming toegestuurd.