Op Sterk Water - In Space (improvisatie cabaret) 

 

De mannen van Op Sterk Water zijn dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau! 

In hun nieuwe voorstelling ‘In Space’ gaat Op Sterk Water verder dan ooit. Met de aarde aan de rand van de afgrond ligt de toekomst buiten de dampkring. Vier mannen in een 

ruimteschip, een spannende reis en een onbekende bestemming. Als je zo ver weg gaat, komt het ineens wel heel dichtbij.. 

 

Op Sterk Water wordt al jaren gezien als dé toonaangevende en grappigste ImproCabaretgroep van Nederland. Ze hebben bewezen dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje. 

 

De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op. 

 

Op Sterk Water is onstaan als een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars dat in wisselende samenstelling te zien was. Namen die in het verleden aan Op Sterk Water verbonden zijn geweest zijn: Arjen Lubach, Klaas van der Eerden, Roemer van der Steeg, René van Meurs, Sander Geboers, Roel van Velzen en Rene M Broeders 

 

Inmiddels speelt Op Sterk Water in een vaste vier-mans bezetting per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel. 

 

Naast de theatertournees is Op Sterk Water de afgelopen jaren ook een graag geziene speler op de festivals als Lowlands, Laughing Maters en Zwarte Cross. Op Sterk Water verzorgde gastoptredens op alle grote cabaret festivals. Daarnaast leverde het bijdragen aan de radio-uitzendingen van 'Rob Stenders eetvermaak' op 3fm en BNN Today op Radio1.