Moksi Meti met sambal en Madame Jeanette 

Zeer verrassende dubbelvoorstelling met: 

Rima Kawuwung & Lucinda Sedoc 

 

Wie is Rima Kawuwung? 

Rima Kawuwung 52 jaar  

Geboren en gestopt met groeien in Indonesië, maar al jaren woonachtig in haar sprookjes-achtige dorpje met veel plezier.  

aaibare allochtoon, uitgeburgerd uit Indonesië, ingeburgerd in Nederland. Full time vrouw van Ed, moeder en huis-tuinkabouter, huisslaaf,parttime hiphop oma en in haar vrije tijd freelance katholiek. Een jong talent in een oud lichaam, sinds een paar jaar verliefd op comedy en nu druk bezig om een droom waar te maken. 

 

*Comedyhuis Comedy Competitie Utrecht 2015 ( Finalist ) 

*TV programma - Happy Hour 2017 @SBS6 met Roué Verveer. 

*Griffioen Cabaret Festival 2018 - Rotterdam (Halve Finalisten)  

*12e Utrechts Cabaret Festival 2018 - Utrecht ( Finalist ) 

 

Rima Kawuwung met haar show RIMEX! 

Mild gekruide humor in een zorgeloos multi-culti cabaret! Sampai Jumpa en tot ziens! 

 

******** 

 

Lucinda Sedoc is een spontane Surinaamse jongedame geboren en getogen in Amsterdam maar dat zegt niets over haar Surinaamse opvoeding. Lucinda is van oorsprong theatermaker en regisseur. Na een comedy workshop van Jeffrey Spalburg is Lucinda comedy gaan proberen! En met succes! Ze staat regelmatig in de line up met Jürgen Raymann, Rouee Verveer, Howard Komproe en stond als voorprogramma bij Murth Mossel. En heeft ook op internationale podiums gestaan! Zoals tha Bounce en Comedy Vibe. Verder schrijft Lucinda sketches en films. En gaat 2018/2019 touren met haar Cabaret programma “Lekker Lang Luusje” waarin zei de overbrugging van cultuur ter sprake brengt.