Yvonne Prins 

 

Marieke Peper 

 

Frank van Gijtenbeek 

 

De Liefhebbers 

 

Een podium voor mensen die houden van kleinkunst, van de ouderwetse zondag matinee; Gezellig met een glaasje kijken en luisteren naar poezie, cabaret, liedjes en verhalen. Met af en toe een lach en af en toe een traan. Kortom een matinee voor en door liefhebbers. 

organisatie: Elisabeth Boor Theaterproducties  

 

 

KRAMP  

 

Yvonne Prins heeft last van kramp. 

Alles verandert zo snel tegenwoordig, zelfs het klimaat. Ze doet krampachtig haar best het bij te benen. Ze vindt het leven niet makkelijk. En dat is het ook niet. 

 

 

DE UITSLOVER 

 

Marieke Peper is een uitslover. Ze kan alles kijk maar! Ze heeft echter geen idee wie ze is? Ze past zich aan, maar hoort nergens bij. Ze bemiddeld, maar kiest nooit partij. Ze schrikt soms van haar eigen gedachten. Ze behandeld iedereen gelijk, behalve zichzelf. Een vat vol contrasten die vooral op zoek is naar zichzelf…..maar we houden het luchtig mensen. Want er moet wel gelachen worden…hardop! 

 

 

DAG MENSEN! 

 

Frank van Gijtenbeek speelde veel van anderen en schrijft voor tv. Hoog tijd om nu voor zichzelf eens te schrijven en dat dan te spelen voor u, dag mensen! Een roadshow langs diverse steden en dorpen door het land, tussen schuifdeuren en gordijnen. Een vrolijke voorstelling met gedichten, types en conferences.