Open B.A.C. 

Presentatie: Micha Ghorgy 

 

Op deze voormalige Koninginnedag heeft de Open Bac een bijzonder karakter. Geen zes of zeven artiesten die een kwartiertje optreden o.l.v. een bekende presentator maar één bijzonder talent: Micha Ghorgy die met een paar collega's de hele avond voor zijn rekening neemt. Dat ook de wedstrijd Ajax-Tottenham Hotspur deze avond toevallig plaatsvindt zal niet onopgemerkt blijven. 

In de pauze en na afloop is de foyer uiteraard open en zijn er deze keer ook nog eens lekkere hapjes....! Na afloop krijgt u in ruil voor uw toegangskaartje ( het kaartje dat u bij de kassa voor aanvang krijgt) een gratis drankje. 

 

In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen en 4 jaar geleden gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, creëren we sinds oktober 2013 in het Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst,muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.  

 

 

 

Meer informatie: www.openbac.nl  

 

Aanmelden: 

Wil je zelf in de Open B.A.C optreden? Neem dan contact op met Ben Lansink 06 51515744 of stuur een mail naar lansinkben@gmail.com