Barts Boekenclub  

Bart Gielen ontvangt op deze avond – in ieder geval - Anna van den Breemer (Ivanka) 

 

Anna van den Breemer vertelt in Barts BoekenClub over haar biografie ‘Ivanka. De echte first Lady’. Wie de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten echt wil leren kennen, moet beginnen bij zijn lievelingsdochter Ivanka Trump. Zij is de enige vrouw naar wie Donald Trump echt luistert. Voor velen is de vijfendertig jarige blondine de betere versie is van haar vader. Beiden hebben een snoeihard zakelijk instinct, maar waar Trump lomp is, blijft Ivanka altijd charmant. Haar persoonlijkheid blijft echter voor iedereen een raadsel. 

 

Anna van den Breemer studeerde Liberal Art and Sciences aan de Universiteit Utrecht en volgde een master Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt momenteel als journalist bij De Volkskrant. 

 

Verder op deze avond live muziek en de BBC Proza Pitch: hét podium voor jong literair talent. Er is boekverkoop (voorkennis van schrijvers en werk is niet nodig). 

 

Barts Boekenclub (BBC) is een eigentijdse, literaire avondvoorstelling in Het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. Het is voor iedereen die juist niet van literaire avonden houdt. Behalve mooi en waardevol, is literatuur namelijk ook sprankelend en gewoon leuk. BBC is laagdrempelig, niet oppervlakkig en alles behalve elitair. In een informele setting voert historicus en boekenfanaat Bart Gielen persoonlijke en diepgaande gesprekken met uiteenlopende schrijvers over hun (nieuwste) werk.  

 

Meer informatie : www.bartsboekenclub.nl