Maarten Ebbers - Appeltje Eitje 

 

Maarten Ebbers is zo'n jongen waar er wel meer van zijn. Je kent ze wel. Brilletje, buikje, blonde haren, scheve tanden: aardige gast. Maar dan pakt hij zijn gitaar en scheurt en jankt en verleidt, monden zakken open en billen schuiven naar de puntjes van de stoelen. Dit is te muzikaal om cabaret te noemen. Maar voor een muzikant is hij wel errug grappig!  

 

In 2009 won Maarten Ebbers zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en heeft daarna met solovoorstellingen in de Nederlandse theaters gestaan. Maarten weet moeiteloos om te schakelen tussen de hilarische grap en mensen wijzen op wat er nog allemaal te doen is in de wereld. Daarbij is hij is constant verrassend!  

 

Zijn eerste avondvullende voorstelling Laat Mij Maar Zitten werd erg goed ontvangen en de VARA besloot om het uit te zenden. Zijn tweede voorstelling Laat Mij Maar Voorop was tevens een succes en momenteel toert Maarten met zijn derde voorstelling Appeltje Eitje door Nederland. Appeltje Eitje is een vervolg op zijn eerdere theatervoorstellingen en biedt wederom veel humor, verhalen en goede muziek. Maarten weet moeiteloos om te schakelen tussen de hilarische grap en mensen wijzen op wat er nog allemaal in de wereld te doen is. Daarbij is hij constant verrassend. 

 

Afwisselend pessimistisch, absurdistisch, muzikaal en hilarisch presenteert Ebbers zijn cabarettalent!